fbpx
 

Boxbal nederland.nl

Een boxbal proberen?

Enkele voordelen van een boksbal in uw onderneming:

Amusement & Entertaiment

Breng een beetje extra vertier in uw onderneming. Men is geamuseerd en blijft langer in uw horecagelegenheid wat zich resulteert in meer consumpties. De boksbal is voor jong en oud voor zowel mannelijk als vrouwelijk.

Slechts 0,72 m2

De door ons geplaatste machines zijn ontworpen voor de horeca. Een uitgekiend ontwerp wat een eye-catcher zal zijn binnen uw onderneming.

Extra omzet

Door plaatsing van een boksbal geniet u van onbemand extra omzet. Blijkt het na proefplaatsing voor beide een leuke toevoeging te zijn? Komen wij maandelijks om de machine te onderhouden en om de geldlade te verdelen.

Gratis plaatsing

De machine wordt gebracht en geinstalleerd op de door uw aangewezen plek. Verder hebben wij transport karren waarmee de boksbal gemakkelijk te verplaatsen is wanneer dit nodig is voor eventuele besloten feesten.

€ 0,- investering

U de locatie, wij de investering. Plaatsing van onze boksbal is kosteloos. Desgewenst kunnen wij de boksbal met uw huisstijl voorzien zodat de boksbal nog beter past binnen uw concept. U zult in geen gevallen een factuur krijgen.

Service

Voor een succesvolle exploitatie is goede én snelle service van groot belang. Een defecte automaat genereert geen omzet! Boxbal Nederland.nl staat dan ook garant voor een adequate opvolging bij storing. De storingen gemeld worden binnen 24 uur opgelost. Alle hieraan verbonden kosten nemen wij voor onze rekening(!).

HorecaBrains

Boxbal Nederland.nl is Preferred Supplier van HorecaBrains. Horecabrains is het landelijke samenwerkingsverband tussen horecaondernemers met cafés, grand cafés, restaurants, strandzaken en kleine clubs. De achterliggende gedachte is het delen van horecakennis binnen de aangesloten ondernemers en het maximaal kunnen profiteren van productkortingen. Login op de website van HorecaBrains voor meer info.

Over Boxbal Nederland.nl

In het uitgaansleven is het tegenwoordig niet alleen drankjes nuttigen. Men verwacht meer! Boxbal Nederland.nl biedt extra belevenis in uw uitgaansgelegenheid. Mede door de boksbal zorgen we samen dat uw klant een onvergetelijke nacht krijgt! Wij leveren speciaal voor de horeca ontworpen machines; Compact (slechts 63cm breed), geluidsarm en betrouwbaar. Dit op aantrekkelijke provisiebasis met een minimum van 50% voor u als uitbater. Verder zijn de voorwaarden simpel: Geheel kosteloos en dagelijks opzegbaar. Géén minimale omzet. Nieuwsgierig geworden naar wat de boksbal in uw onderneming zowel kan opleveren qua omzet en beleving? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak of vraag een gratis proefplaatsing aan! Onze doelgroepen zijn:

  • Clubs
  • Discotheken
  • Feestcafe's
  • Kart & bowlingcentra enz.

Doorslaand succes!

Met veel trots mogen wij een greep uit ons klantenbestand presenteren:
Geuploade afbeelding

Dancing Bruins

Met 23K+ volgers op Facebook weten ze hier wel hoe je een feestje kan bouwen. voorzien van o.a. 5 discotheken een Irish Pub en een bandzaal met elke week een live band is Dancing Bruins the place to be!
Saasveld – De boksbal werkt perfect. Het is een nette representatieve machine die doordeweeks in het café en zondags in het dancing een mooie welkome afwisseling geeft.
Geuploade afbeelding

De Drie Gezusters Upstairs

De Drie Gezusters staat al jaar en dag bekend om haar hoge feestgehalte. Elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdagavond maken ze er hier 1 groot feest van!
Geuploade afbeelding

Lucky

Met een capaciteit van 1200 bezoekers is de fabriek van Lucky de grootste concertzaal van Oost-Nederland. Grootheden als André Hazes en Solomon Burke hebben hier in het verleden grandioze concerten gegeven!
Geuploade afbeelding

Bar Dancing De Koets

De leukste Bar/Dancing van Zeist en omstreken De Koets is geopend op vrijdag en zaterdag van 22 uur tot 4 uur. Tevens winnaar van de Night Life Award 2010!
Geuploade afbeelding

De Swetser

Wij zijn niet zo maar een café, maar een feestlocatie met onze eigen ingrediënten, in 2011 uitgeroepen tot beste feestlocatie van Nederland!
Geuploade afbeelding

Toekomst

Veelzijdige locatie van 80s-90s party tot frisfeest en van artiestenoptreden tot comedy avond kortom 1 groot feest op Texel!
Geuploade afbeelding

Boode op Zondag

Je beste weekendafsluiter! Zaterdag of zondagavond partytime vanaf 20:30. Live bands & DJ’s. Ook zijn ze hier bijzonder goed in zuupn.
Geuploade afbeelding

Spetters Zoetermeer

Café Spetters Zoetermeer is het enige échte Swing- & Danscafé van Zoetermeer. Al sinds 1999 vermaken wij elk weekend duizenden mensen die een avondje los willen gaan!

Nieuwsgierig wat een boxbal in uw onderneming kan opleveren qua omzet en entertainment?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis proefplaatsing!